AL DIA
Aquest divendres entrevistam el president de l’Associació Sindical del Taxi de Mallorca, Biel Moragues

Divendres a les 09.00

Aquest divendres, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistam (10 hores) el president de l’Associació Sindical del Taxi de Mallorca, Biel Moragues.Els taxistes de Mallorca duran a terme dilluns una vaga de 24 hores per protestar contra la intenció del Govern de crear rutes d’autobusos que enllaçaran l’aeroport de Palma amb les principals zones turístiques de l’illa.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Cristina Polls, Miquel Payeras i Fanny Tur.

A les 11 h, encetarem la tercera hora del programa parlant amb bloguers que es dediquen a parlar de moda. A més a més, com cada divendres, seguirem amb el concurs literari ‘Anit vaig somiar que Paul Auster era Déu’. També hi haurà temps per parlar de l’òpera McBeth, ja que diumenge s’estrena al Teatre Principal de Palma.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.