AL DIA
Aquest divendres entrevistam Gloria Gallego, infermera i professora de la UIB

Divendres a les 09.00

Aquest divendres, la protagonista de l’entrevista de les 10h és Gloria Gallego, infermera i professora de la UIB. Ens explicarà quina és la situació d’aquest sector amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Infermeria. Analitzarem l’actualitat amb Joan Cerdà, Maria Nadal i Miquel Payeras.

A les 10 i mitja, com cada divendres, fem La Volta al Dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11h parlarem del centre de ciberseguretat ubicat al Parc Bit de Mallorca. Tot seguit, Natàlia Rebassa ens parlarà d’Art Jove i després repassarem la cartellera cinematogràfica amb Javier Matesanz i Cata Rosell amb un convidat d’excepció, el director Marcos Cabotà que estrena “Noctem”.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.