AL DIA
Aquest divendres entrevistam Laura Gost, guionista del curtmetratge Woody & Woody

Divendres a les 09.00

Aquest divendres, la protagonista de l’entrevista de les 10 h és Laura Gost, guionista del curtmetratge Woody & Woody. Aquesta setmana el curtmetratge, dirigit per Jaume Carrió i en què col·labora IB3 Televisió, ha estat nominat com a millor curtmetratge d’animació als Premis Goya.

A continuació, comentarem l’actualitat amb Miquel Payeras, Pedro Aguiló Mora i Maria Nadal.

A les 10 i mitja farem La Volta al Dia amb Xisco Nadal. A partir de les 11 h, la unitat mòbil d’IB3 Ràdio es trasllada a Sóller per viure en directe la primera jornada de l’acció solidària “Passes per a en Pau”. Una iniciativa encapçalada per l’esportista Tòfol Castanyer que vol aconseguir una cadira per a en Pau, un al·lot de Sóller que pateix la malaltia de Duchenne.

A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 h i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.