AL DIA
Aquest divendres entrevistam Manuel Sendino, gerent de la Federació Empresarial Hotelera d’Eivissa i Formentera

Divendres a les 09.00

Aquest divendres, el protagonista de l’entrevista del dia és Manuel Sendino, gerent de la Federació Empresarial Hotelera d’Eivissa i Formentera. Analitzarem l’actualitat amb Carmen Morales, Miquel Payeras i Marta Torres.

A les 10.30 parlarem de l’Orgullosament Inca amb Pep Noguera, de Diabéticas Aceleradas, i acabarem l’hora fent un maridatge musical amb Toni Vallés.

A partir de les 11 h, tendrem la secció ‘Berenam amb…’ i el protagonista serà l’actor Joan Bibiloni Vivancos. Tot seguit, parlarem amb Antoni Trobat del seu nou llibre “Un país anomenat nosaltres”, que presenta a Palma.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Mònica Bestard, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta.