AL DIA
Aquest divendres entrevistam Margalida Buades, cap del Servei de Seguretat Alimentària del Govern de les Illes Balears

Divendres a les 09.00

Aquest divendres, la protagonista de l’entrevista de les 10hores és Margalida Buades, cap del Servei de Seguretat Alimentària del Govern de les Illes Balears, amb qui parlarem de l’operació Pork,anomenada així després de detectar-se 3 empreses que manipulaven i venien carn caducada, descongelada o amb les etiquetes alterades. Analitzarem l’actualitat ambMargalida Ramis, Miquel Payeras i Pedro Aguiló Mora.

A les 10.30 h, com cada divendres, feim La Volta al Dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11h coneixerem ‘Girls2Program’, una aplicació informàtica ideada i programada per quatre nines menors de 9 anys que opta a ser premiada al concurs d’emprenedoria tecnològica femenina anomenat ‘Technovation challenge’.

A partir de les 12 del migdia, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes. Des de Mallorca, ens desplaçarem a fer aquesta hora en directe al Museu del Baluard per commemorar el dia dels museus.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, de les 9 h a les 13 h. De les 9.30 h a les 11h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.