AL DIA
Aquest divendres entrevistam Miguel Morro, advocat d’Orígens

Divendres a les 09.00

Aquest divendres el protagonista de l’entrevista del dia és Miguel Morro, advocat d’Orígens. Analitzarem l’actualitat amb Antoni Maria Thomás, Nekane Domblás i Ricardo F. Colmenero.

Tot seguit, parlarem amb el periodista Alejandro Telleria de la imminent entrega de Julian Assange a les autoritats britàniques.

A les 10 i mitja coneixerem en exclusiva el nou tema de Jah Chango titulat ‘sofà de cuero’. Després parlarem de l’eclipsi lunar. I, acabarem l’hora, amb Toni Vallés amb qui repassarem la música d’aquells artistes que han mort als 27 anys.

A partir de les 11 h, tendrem la secció ‘Berenam amb…’ la Doctora en Història Econòmica, Joana Maria Escartín. Tot seguit, indagarem dins l’apassionant món dels drons.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Mònica Bestard, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.