AL DIA
Aquest divendres entrevistam Pau Debon, vocalista del grup mallorquí Antònia Font

Divendres a les 09.00

Aquest divendres a les 10 h entrevistem Pau Debon, vocalista del grup mallorquí Antònia Font amb motiu de la seva participació en el concert per la llibertat d’expressió que tindrà lloc el proper diumenge, 17 de juny, al Palma Arena.

Analitzarem l’actualitat amb Margalida Ramis, Josep Pons Fraga i Miquel Payeras.

A les 10 i mitja, fem la Volta al Dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11 h parlarem del cicle de conferències ‘Afrikana Jones: tras las máscaras del neocolonialismo’ que es duu a terme al Centre Flassaders de Palma. Tot seguit coneixerem més novetats del programa ArtJove de la mà de Natàlia Rabassa i acabarem l’hora descobrint les novetats de la cartellera cinematogràfica amb Javier Matesanz i Cata Rosell.

A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.