AL DIA
Aquest divendres entrevistam Rosa Cobo, professora titular de sociologia del gènere a la Universitat de la Corunya

Divendres a les 09.00

Aquest divendres la protagonista de l’entrevista del dia és Rosa Cobo, professora titular de sociologia del gènere a la Universitat de la Corunya. Analitzarem l’actualitat amb Neus Tur, Carmen Morales i Miquel Payeras.

A partir de les 11 hores, tendrem la secció ‘Berenam amb…’ i el protagonista serà el cuiner Tomeu Caldentey. Després coneixerem la nova guia ecommerce de les Illes Balears.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, de les 9 a les 13 hores. Entre les 9.30 i les 11 hores s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta.