AL DIA
Aquest divendres entrevistam Sílvia Tur, diputada de Gent per Formentera

Divendres a les 09.00

Aquest divendres, la protagonista de l’entrevista de les 10 h serà Sílvia Tur, diputada de Gent per Formentera. Els periodistes Miquel Payeras i Margalida Ramis repassaran l’actualitat al cara a cara.

Farem la volta al dia amb Xisco Nadal i a partir de les 11, a la nostra secció dedicada a Internet i a les noves tecnologies, parlarem d’aplicacions mòbils. Després, agafarem la unitat mòbil i anirem a Llucmajor per conèixer Es Garrover, una empresa comercialitzadora de productes fets amb garrova.

A partir de les 12 h, repassarem les estrenes de la cartellera de cinema. Acabarem el programa amb música, escoltant en directe la banda No Room.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com podeu seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.