AL DIA
Aquest divendres entrevistam Toni Fuster, president de PIMECO

Divendres a les 09.00

Aquest divendres, el protagonista de l’entrevista de les 10h és Toni Fuster, president de l’Assciació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca, PIMECO. Analitzarem l’actualitat amb Carmen Morales, Miquel Payeras i Pau Montserrat.

A les 10 i mitja, fem La Volta al Dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11h, parlarem amb Ricardo Zapatero, director de negoci de Negoci Propi de la Fira de Barcelona, del SmartIslandWorldCongress. I, tot seguit, el músic i activista mallorquí ens presentarà el seu tercer poemari ‘Retaule sutjós de la Mallorca continental’.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.