AL DIA
Aquest divendres entrevistam Víctor Almonacid, secretari general del Consell d’Eivissa

Divendres a les 09.00

Aquest divendres, a partir de les 10 h, entrevistam Víctor Almonacid, secretari general del Consell d’Eivissa. També comentam els principals temes d’actualitat amb els nostres tertulians.

Després feim “La Volta Al Dia amb Xisco Nadal, on explicam l’actualitat amb humor. A partir de les 11 h, a la secció dedicada a internet, parlam de les noves tecnologies aplicades en l’àmbit de la salut. Ho feim amb Xisco Tous, coordinador de l’àrea de Salut de la Fundació Bit.

Acabam l’hora llegint un relat que participa en el projecte Anit vaig somiar que Paul Auster era Deu d’Òrbita Editorial.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 h i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.