AL DIA
Aquest divendres entrevistam Xim Valdivieso, portaveu de Terraferida

Divendres a les 09.00

Aquest divendres, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistam (10 hores) el portaveu de Terraferida, Xim Valdivieso, amb qui parlarem de les dades del portal de lloguer turístic Airbnb, que l’entitat ecologista ha fet pública.

A la tertúlia d’actualitat sentirem les opinions de Catalina Gayà, Miquel Payeras i Alberto Ferrer.

A les 11 hores, encetarem la tercera hora parlant decompeticions professionals de videojocs. A més a més, com cada divendres, seguirem amb el concurs literari ‘Anit vaig somiar que Paul Auster era Deu’. També hi haurà temps per parlar del certamen ArtJove 2017.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.