AL DIA
Coneixerem les previsions turístiques per a la Setmana Santa a les Illes

Dimarts a les 10h

Aquest dimarts (10h), coneixerem les previsions turístiques per a la Setmana Santa a les Illes. Per aquest motiu, parlarem amb Maria Frontera (Presidenta Federació Hotelera de Mallorca), Azucena Jiménez (Gerent de l’Associació Hotelera de Menorca) i amb Juan José Riera, vicepresident de la Federació Hotelera d’Eivissa. També, analitzarem l’actualitat amb Lola Maiques, Edu Colom i Sebastià Frau

A partir de les 10.30h, farem la ReVolta amb Raquel Agüeros i Josep Salmerón.

A les 11h, parlarem de la regulació del fondeig a s’Estany des Peix a Formentera. Tot seguit, analitzarem les causes i les conseqüències del consum d’alcohol dels joves. Acabarem hora parlant de gènere parlant de gènere amb Meritxell Esquirol.

A les 12, a Al Dia Mallorca, entrevistarem Mateu Puigròs, batle de Sant Llorenç des Cardassar, en el dia que farà 6 mesos de la torrentada al Llevant de l’illa.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que s’emet per IB3 Televisió i IB3 Ràdio de 9 a 10 del matí i que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.
IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).