AL DIA
Sebastià Rubí, professor de Dret Constitucional de la UIB, a Al Dia

Dijous a les 09.00

Aquest dijous (10 h), entrevistarem Sebastià Rubí, professor de Dret Constitucional de la UIB amb motiu del 40 aniversari de la Carta Magna.

L’anàlisi de l’actualitat la farem amb Margalida Ramis, Kiko Mestre i Hugo Sáenz.

A la reVolta Al Dia entrevistarem Maria Amengual, secretària general del Sindicat de Periodistes de les Illes Balears (SPIB).

A partir de les 11 h, amb Martí Gelabert, coneixerem l’anuari de l’educació. Per a fer-ho entrevistarem el seu director, Lluís Ballester.

Entrevistarem el corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Londres, Sergi Mulero.

Acabarem la tercera hora de programa anant de viatge per Europa amb Interrail.

A partir de les 12 h, agenda cultural pel cap de setmana

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Mònica Bestard, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9 h i les 10 h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.