AL DIA
El raper Valtonyc

Dimecres a les 09.00

Aquest dimecres, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistam (10 hores) el raper Josep Miquel Arenas Valtonyc, qui dia 8 de febrer serà jutjat per l’Audiència Nacional per injuries a la Corona i enaltiment del terrorisme. A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Carme Buades, Germà Ventayol i Alberto Magro.

Després, a partir de les 11 hores, tendrem el reportatge setmanal, el d’aquest dimecres dedicat a la reproducció assistida. També dedicarem temps a parlar de la mutilació genital femenina, ja que dia 6 de febrer és el Dia Internacional contra aquesta pràctica que afecta milions de dones i nines.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.