AL DIA
Entrevista a Biel Company, president del PP Balear

Dilluns a les 09.00

Aquest dilluns a les 10h entrevistem Biel Company, president del Partit Popular a les Illes Balears. Analitzarem l’actualitat amb Neus Tur, Pedro Aguiló Mora i Ricardo F. Colmenero.

A les 10 i mitja, com cada dilluns, analitzarem el cap de setmana esportiu amb Ricard Pla i Juan Luis Marcos.

A partir de les 11h,parlarem amb membres del Govern, d’ajuntaments i ONGs de la mesura que entrarà en vigor el proper 1 de juliol d’haver de pagar per tenir bosses de plàstic als comerços. I, tot seguit, coneixerem els canvis que es plantegen a la nova ITV.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.