AL+DIA%3A+Entrevista+a+Francina+Armengol%2C+presidenta+el+Govern

Dijous a les 09.00

AL DIA: Entrevista a Francina Armengol, presidenta el Govern

Aquest dijous, la protagonista de l’entrevista de les 10 h és la presidenta del govern Francina Armengol amb qui parlarem del dia de les Illes Balears i dels 35 anys de l’Estatut d’Autonomia. Comentarem l’actualitat amb Llorenç Allès, Juanan Torres, Carmen Buades i Mateu Ferrer en un programa especial amb connexions amb totes les illes.

Serem a Sant Rafel, Ciutadella, Es Castell, Sant Josep, Palma i parlarem amb alguns dels guardonats dels Premis Ramon Llull i medalles d’or de la comunitat.

Farem La volta Al Dia amb Xisco Nadal i parlarem de totes les activitats programades arreu de les Illes amb motiu de l’1 de març.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.