AL DIA
Entrevista a Jaume Santandreu

Dimarts a les 9h

Torna el programa ‘Al dia’ als micròfons d’IB3 Ràdio i per l’edició del programa de demà disposarem dels següents convidats i tertúlies a partir de les 9.00 h:

El programa començarà a partir de les 9.00 h amb una tertúlia d’actualitat amb alguns dels col·laboradors habituals del programa: Nekane Domblás, Marta Torres i Sebastià Frau.

Tot seguit, a les 10.00 h, l’entrevista del dia serà a Jaume Santandreu, capellà i activista. L’entrevista la farà Rafa Gallego.

A les 10.30 h, es farà la secció ‘La Revolta’ amb la periodista Raquel Agüeros. Parlam amb Marga Rigo sobre com sobreviure a tants d’àpats per festes.

A les 11.00 h comença la tercera hora del programa amb un repàs als següents continguts:

L’actualitat de Formentera amb Pepo Rubio. A l’espai de salut parlam del programa per perdre la por a les agulles del banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. També la secció de gènere amb Meritxell Esquirol, sobre una llista de desitjos.

A les 12.00 h arriba ‘Al Dia Illes’, la informació més pròxima amb les desconnexions locals de Mallorca, Menorca i Eivissa i Formentera.

Un programa que es pot seguir a les sintonies d’IB3 Ràdio següents: Mallorca 106.8, Menorca 88.6, Eivissa i Formentera 93.7.

També el podeu sentir ‘En Directe’ des de la plana web d’IB3.

I podeu tornar a sentir tots els programes emesos anteriorment a AlDia