AL DIA
Entrevista a Joan Gual de Torrella, President de l’Autoritat Portuària de les Balears

Dimecres a les 09.00

Aquest dimecres, el protagonista de l’entrevista de les 10 h serà Joan Gual de Torrella, President de l’Autoritat Portuària de les Balears.

A la tertúlia d’actualitat comptarem amb les opinions de Cristina Polls i Alberto Magro. Acabarem l’hora fent la volta al dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11 hores, tendrem la tertúlia política de cada setmana amb portaveus dels partits amb representació parlamentària.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Maria Antònia Suau, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.