AL DIA
Entrevista a Rafel Ballester, president d’AFEDECO

Divendres a les

Aquest divendres, a partir de les 10h, entrevistam Rafel Ballester, president d’AFEDECO. També comentarem els principals temes d’actualitat amb els tertulians Miquel Adrover, Miquel Payeras i Raquel Agüeros. Després feim La Volta Al Dia amb Xisco Nadal, amb qui comentam l’actualitat amb humor.

A partir de les 11h, parlarem de l’exposició “Límits de Cristall (la discriminació també és violència)”, que s’acaba d’inaugurar a Palma. A partir de les 11.30h, a la secció dedicada a temes d’Internet, parlam de l’Administració electrònica amb Benjamí Villoslada, director general de Desenvolupament Tecnològic del Govern.

Acabam l’hora llegint un relat que participa en el projecte “Anit vaig somiar que Paul Auster era Deu”, d’Òrbita Editorial.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11h. s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que en podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.