AL DIA
Especial debat de política general de la Comunitat

Dimarts 18 a les 09.00

Aquest dimarts us oferirem un programa especial des del Parlament de les Illes Balears amb motiu del debat de política general de la Comunitat.

Des de primera hora analitzarem la situació i els possibles anuncis que farà la presidenta del Govern. Ho farem amb Ferran Aguiló, Lola Maiques, Carmen Morales i Marta Torres.

A partir de les 10 hores passaran pels micròfons d’Al Dia els portaveus de diferents moviments socials de les Illes. Margalida Ramis del GOB, Maria José Varela del Lobby de Dones, Jaume Bonet  de Jubilats per Mallorca, i Víctor Cornell membre de la PAH.

A les 11 hores, emissió en directe del discurs de la presidenta del Govern Francina Armengol. Tot seguit, les primeres reaccions en directe dels diferents portaveus dels partits polítics amb representació parlamentaria.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta.