AL DIA
Especial Dia de les Illes Balears

Divendres a les 10.00h

Amb motiu del dia de les Illes Balears, la protagonista de l’entrevista del dia será la presidenta del Govern, Francina Armengol.

Analitzarem l’actualitat, des de primera hora i des del passeig de Sagrera de Palma, amb Lola Maiques, Elena Ballestero i Ricardo F. Colmenero.

A partir de les 10 hores, tendrem tertúlia d’expresidents del Parlament de les Illes Balears. Hi participaran Margalida Duran, Pere Rotger i Antoni Diéguez.

A partir de les 10.30 hores, amb Raquel Agüeros farem la ReVolta.

A les 11 hores, emissió conjunta amb els companys d’Al Dia Illes.

A les 12 del migdia, serem en directe al discurs institucional del president del Parlament, Baltasar Picornell. Tot seguit, farem un recorregut musical amb Tomeu Canyelles. I parlarem de cinema amb Marta Pérez i Javier Matesanz.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, presentat per Rafel Gallego, que s’emet per IB3 Televisió de 9 a 10 del matí i que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3.org/radio es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta.

Al dia