AL DIA
Eva Frade, regidora de Participació ciutadana de l’Ajuntament de Palma

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistam (10 hores) la regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma, Eva Frade.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Nekane Domblás, Andreu Grimalt i Edu Colom.

A partir de les 11 hores, analitzarem l’estat de conservació del patrimoni de les Balears. Ho farem parlant amb diferents entitats conservacionistes i institucions.

Aquest dijous també serem amb la nostra unitat mòbil al Parc Bit de Palma per assistir a les Jornades de les clàusules terra organitzades per Rambla Advocats & Assessors.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.