AL DIA
Francesc Antich, senador socialista per Balears i membre de la comissió Gestora del PSOE

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió, entrevistam (10 hores) el senador socialista per Balears i membre de la comissió Gestora del PSOE: Francesc Antich.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Mateu Ferrer, Pedro Aguiló Mora i Mateu Ferrer. A les 10.30 hores farem La Volta Al Dia amb Xisco Nadal, moment en què entrevistarem Llorenç Romera −del grup Salvatge Cor− que actua a la revetla de Sant Sebastià.

A partir de les 11 hores, serà temps per al reportatge setmanal. El d’aquest dijous està centrat en les adopcions a les Illes Balears.

També hi haurà temps per a la literatura. Xisco Nadal es contarà quines són les novetats i els clàssics de la setmana, amb entrevistes als autors dels llibres.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres entre les 9 i les 13h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.