AL+DIA%3A+Iago+Negueruela%2C+Al+Dia

Dilluns a les 9,00

AL DIA: Iago Negueruela, Al Dia

Aquest dilluns, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistam (10 hores) el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, amb qui parlarem de la darrera Enquesta de Població Activa i de la Llei de Comerç, entre d’altres temes.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Dani Álvarez, Pep Verger i Mar Ferragut. També tendrem el cara a cara esportiu entre Joan Fortesa i Esther Paglialonga.

A partir de les 11 hores, repassarem l’actualitat judicial amb el periodista Víctor Malagón, tendrem el consultori de l’advocat Sebastià Frau i coneixerem què és Vívelus.com, una empresa que pretén instal·larse a Mallorca amb l’objectiu d’oferir experiències turístiques úniques.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.