AL DIA
Jaume Bonet, portaveu de la Plataforma d’Associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca

Dilluns a les 10.00h

Dilluns (10 h), entrevistam Jaume Bonet, portaveu de la Plataforma d’Associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca.

Farem tertúlia amb Ferran Aguiló, Marta Torres i Manu Blanco.

Al llarg del programa connectarem amb el Mobile World Congress i coneixerem les empreses balears que hi tenen presència.

A partir de les 10.30 h, analitzarem el cap de setmana esportiu amb Ricard Pla i Joan Forteza.

A les 11 h, a la secció ‘Diferents’, amb na Mariona Forteza, parlarem de màgia i coneixerem el propietari d’una botiga de Palma centrada en aquesta temàtica.

A la mateixa hora parlarem de l’actualitat judicial amb Víctor Malagón.

A les 12h, la informació més pròxima a Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafa Gallego, que es pot sentir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. De 9 a 10, emissió simultània per IB3 Ràdio i Ib3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la plana web ib3.org/radio , es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.

Al dia