AL DIA
Joan Carles Verd, batle de Sencelles i president de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears

Divendres a les 09.00

Aquest divendres, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistem (10 hores) el batle de Sencelles i president de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears, Joan Carles Verd.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Miquel Payeras, Kiko Mestre i Catalina Gayà.

A partir de les 11 hores, parlarem amb Anna Lloret, supervivent d’un segrest a un avió d’Indian Airlines i protagonista del llibre Dues cicatrius, que relata els fets. A més a més, com cada divendres, seguirem amb el concurs literari basat en l’obra Vaig somniar que mon pare era Déu. També entrevistarem Tomeu Crespí, director artístic del primer pseudo-musical de rock produït a Espanya.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.