AL DIA
Joan Carles Verd, president de la FELIB, a Al Dia

Divendres a les 09.00

Aquest divendres (9.30 h), entrevistarem Joan Carles Verd, president de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB).

Farem tertúlia amb Elena Ballestero, Miquel Payeras i Ricardo F. Colmenero.

A les 10.30 h, com cada dia, farem la reVolta Al Dia amb Raquel Agüeros.

A partir de les 11 h, serem a Lloseta coneixent la professió dels margers.

Acabarem la tercera hora de programa parlant de cinema. Amb Marta Pérez comentarem pel·lícules d’animació i amb Cata Rossell i Javier Matesanz coneixerem les estrenes cinematogràfiques del cap de setmana.

A les 12 h, la informació més pròxima a Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Mònica Bestard, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9 h i les 10 h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.