AL DIA
Joan Lluís Llull, president d’ALAS, a ‘Al dia’

Divendres a les 09.00

Aquest divendres el protagonista de l’entrevista és Joan Lluís Llull, president d’ALAS, l’associació de lluita Anti-Sida de Balears. Amb ell parlarem de la commemoració del dia Mundial de la Lluita contra la Sida que se celebra dia primer de desembre.

Entrevistarem el director gerent del Banc de Sang i Teixits, Ismael Gutiérrez. Fan una crida a la ciutadania, perquè les reserves de sang estan en nivell crítics.

Analitzarem l’actualitat amb Kiko Mestre, Miquel Payeras i Marta Torres.

A les 10.30 hores farem la ReVolta Al Dia amb Raquel Agüeros. Entrevistarem la periodista de Eldiario.es, Raquel Ejerique, per parlar del cas Cifuentes.

A partir de les 11 hores, serem al Seminari INTO per parlar de l’“internet de les coses”. Tot seguit parlarem de sèries de televisió i estrenes cinematogràfiques amb Marta Pérez, Cata Sagrera i Javier Matesanz.

A les 12 del migdia, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:00 i les 10h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta.