AL DIA
Josep Claverol, director general de Relacions Institucionals i Acció Exterior

Dijous a les 10.00h

Aquest dijous a les 10 hores, entrevistam Josep Claverol, director general de Relacions Institucionals i Acció Exterior, per parlar de les activitats organitzades amb motiu del primer de març, Diada de les Illes Balears.

Continuarem pendents del judici al Procés i valorarem les declaracions dels testimonis amb Joaquín Urías, que fou lletrat del Tribunal Constitucional. Connectarem amb els organitzadors del referèndum sobre monarquia o república, celebrat ahir a la UIB. Analitzarem la resta de l’actualitat amb Marisa Goñi i Pep Verger.

A partir de les 10.30 hores, farem la ReVolta Al Dia, amb Raquel Agüeros.

A les 11 hores, amb Maria Roig, parlarem de l’actualitat d’Eivissa. Dins l’espai de la universitat, Mar Ferragut entrevistarà Pilar Roca, catedràtica de Bioquímica i Biologia Molecular.

A partir de les 12 del migdia, programació especial per parlar de la celebració de la Diada arreu de les illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, presentat per Rafel Gallego, que s’emet per IB3 Televisió de 9 a 10 del matí i que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3o.org/radio , es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta.

Al dia