AL DIA
L’exdiputada del Partit Popular de Balears, Aina Maria Aguiló

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistam (10 hores) l’exdiputada del Partit Popular de Balears, Aina Maria Aguiló, qui aquesta setmana ha anunciat que s’integra a la candidatura de José Ramon Bauzà per recuperar la presidència del partit.

A més a més, connectarem amb l’Audiència Provincial de Palma on aquest dijous s’ha de celebrar la vista per decidir si Iñaki Urdangarin ha d’ingressar a la presó. A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Josep Pons Fraga, Andreu Grimalt i Nekane Domblás.

Després, a partir de les 11 hores, tendrem el reportatge setmanal, el d’aquest dijous centrat en les carreres a la serra de Tramuntana. A continuació, farem una ronda per diferents municipis de les Balears per saber què han preparat per celebrar el Carnaval.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.