AL DIA
Lluís Ortas, president de l’Associació de Cineastes de les Illes Balears

Dilluns a les 09.00

Aquest dilluns, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistam (10 hores) el president de l’Associació de Cineastes de les Illes Balears, Lluís Ortas.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Ricardo F. Colmenero, Pep Verger i Raquel Agüeros. També tendrem el cara a cara esportiu entre Joan Forteza i Ricard Pla.

A partir de les 11 hores, mirarem cap a l’exterior amb Jaume Vinyas; repassarem l’actualitat judicial amb el periodista Víctor Malagón; tendrem el consultori judicial amb Sebastià Frau, i parlarem amb l’advocada especialitzada en dret bancari, Cristina Borrallo, de la darrera sentència de la Justícia Europea contra les clàusules abusives dels bancs.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.