AL DIA
Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, a IB3 Ràdio i IB3Televisió entrevistam (10 hores) el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, amb qui parlarem de la Llei de lloguer turístic, de la seva proposta que l’aeroport de Palma passi a anomenar-se ‘Aeroport Ramon Llull’ i també de la data de la Diada de Mallorca.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Nekane Domblás i Cristina Polls.

A partir de les 11 hores, parlarem del cicle ‘Dones escrites’ promogut per la llibreria Agapea, un espai de trobada i debat en el qual la figura femenina és la protagonista. També ens farem ressò del vistiplau per iniciar els estudis d’Odontologia el curs que ve a les Illes Balears. D’altra banda, la naturòpata Cati Palou ens parlarà dels mites relacionats amb diferents menjars i begudes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.