AL DIA
Miguel Lázaro, president del Sindicat Mèdic de Balears

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, a IB3 Ràdio entrevistam (10 hores) el president del Sindicat Mèdic de Balears, Miguel Lázaro, amb qui parlarem de la situació dels professionals del sector sanitari a les Illes.

A la tertúlia d’actualitat seguirem les opinions de Pep Verger i Ricardo F. Colmenero.

A partir de les 11 hores, tractarem sobre els 15 anys de l’entrada en circulació de l’euro. Demanarem a consumidors i experts si la vida s’ha encarit amb la moneda única.

Aquest dijous també és un dia molt especial per als més petits amb motiu de l’arribada dels Reis d’Orient. Serem a diferents punts de les Illes per conèixer els detalls de les cavalcades que s’hi organitzen.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.