AL DIA
Nadia Ghulam, escriptora afganesa, a ‘Al Dia’

Dijous a les 09.20h

Aquest dijous a les 9.20 hores, la protagonista de l’entrevista del dia serà Nadia Ghulam, escriptora afganesa que reflexionarà i explicarà la situació de la dona al seu país d’origen en un context d’opressió extrema marcada per tants anys de guerra.

També entrevistarem Maria Antònia Garcias, directora gerent de l’Ibavi.

Farem tertúlia amb Marisa Goñi, Hugo Sáez i Elena Ballestero.

A partir de les 11 hores amb Maria Roig ens acostarem a l’actualitat d’Eivissa; amb la col·laboradora Mar Ferragut parlarem amb Pedro Martínez, president del Consell d’Estudiants de la UIB. També repassarem les novetats culturals del Consell de Mallorca.

A partir de les 12 del migdia, la informació més pròxima a “Al Dia Illes”. A Mallorca, emetrem el tercer dels debats per fer balanç del mandat dels municipis més poblats, i tocarà el torn de Palma.

“Al Dia” és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, presentat per Rafel Gallego, que s’emet per IB3 Televisió de les 9 h a 10 h del matí i que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.