AL+DIA%3A+Nova+temporada+amb+la+periodista+Maria+Ferrer+i+el+seu+nou+equip+al+capdavant+d%E2%80%99un+renovat+magaz%C3%ADn+matinal

Dilluns a les 09.00

AL DIA: Nova temporada amb la periodista Maria Ferrer i el seu nou equip al capdavant d’un renovat magazín matinal

La periodista Maria Ferrer es posarà al capdavant del magazín matinal de la ràdio pública balear acompanyada d’un nou equip de professionals: Silvia Portell, Magdalena Serra, Magda Esterich i Joana Solivellas.

Un equip de noves veus que conformaran una nova mirada a l’actualitat i la informació durant quatre hores de dilluns a divendres (de 9 a 13 h). Com ja és habitual les dues primeres hores s’emetran també per IB3 Televisió consolidant d’aquesta manera el format radiofònic a la televisió.  A més, en la darrera hora (de 12 a 13 h), continuaran en desconnexió en edicions per a Mallorca, Menorca i Pitiüses. La periodista i exdirectora després de 15 anys de Ràdio Pollença, Joana Solivellas, serà l’encarregada de conduir la desconnexió a Mallorca, Pere Bagur ho farà a Menorca i Laura Tur el conduirà a les Pitiüses.

Com bé va dir la nova directora d’Al Dia, Maria Ferrer: “Conduir Al Dia és tornar a viure el periodisme des de primera línia” i així ho traslladarà cada dia de dilluns a divendres amb l’objectiu de fer preguntes i cercar respostes a cada un dels temes que l’actualitat ofereix cada dia arreu del món.

La darrera hora de l’actualitat informativa marcarà el ritme d’aquest renovat espai que tendrà noves seccions dedicades a l’esport, la salut física i psíquica, la tecnologia, el cinema i els joves, perquè ells també seran els protagonistes d’un espai que vol acostar-se a totes les edats i en tots els formats. Però l’humor, la literatura, l’agenda cultural, la igualtat, el medi ambient, la gastronomia i la pagesia també seran eixos cabdals al nou espai.

Tampoc mancarà l’hora del cafè durant el matí, ja que un dia per setmana es farà un cafè a l’exterior amb un personatge de les nostres illes.

A més, a la primera hora del programa es farà una primera ullada general en l’actualitat per conèixer de primera mà el que ha passat al món i encetar el dia ben informat. Entrevistes i temes en profunditat conformaran aquesta primera hora de programa.

La tertúlia del programa la conformaran periodistes i professionals que analitzaran l’actualitat amb el màxim rigor i pluralitat.

Passa la setmana amb IB3 Ràdio. T’acompanyam! Aquesta és l’aposta que la ràdio pública de les Illes Balears farà amb l’objectiu de convertir-se en el mitjà de referència per acompanyar els seus oients des de primera hora del dia i fins a acabar-lo.

Segueix-nos a les xarxes socials amb l’etiqueta: #NovaTemporadaIB3.