AL DIA
Nova temporada amb la periodista Maria Ferrer i el seu nou equip al capdavant d’un renovat magazín matinal

Dilluns a les 09.00

La periodista Maria Ferrer es posarà al capdavant del magazín matinal de la ràdio pública balear acompanyada d’un nou equip de professionals: Silvia Portell, Magdalena Serra, Magda Esterich i Joana Solivellas.

Un equip de noves veus que conformaran una nova mirada a l’actualitat i la informació durant quatre hores de dilluns a divendres (de 9 a 13 h). Com ja és habitual les dues primeres hores s’emetran també per IB3 Televisió consolidant d’aquesta manera el format radiofònic a la televisió.  A més, en la darrera hora (de 12 a 13 h), continuaran en desconnexió en edicions per a Mallorca, Menorca i Pitiüses. La periodista i exdirectora després de 15 anys de Ràdio Pollença, Joana Solivellas, serà l’encarregada de conduir la desconnexió a Mallorca, Pere Bagur ho farà a Menorca i Laura Tur el conduirà a les Pitiüses.

Com bé va dir la nova directora d’Al Dia, Maria Ferrer: “Conduir Al Dia és tornar a viure el periodisme des de primera línia” i així ho traslladarà cada dia de dilluns a divendres amb l’objectiu de fer preguntes i cercar respostes a cada un dels temes que l’actualitat ofereix cada dia arreu del món.

La darrera hora de l’actualitat informativa marcarà el ritme d’aquest renovat espai que tendrà noves seccions dedicades a l’esport, la salut física i psíquica, la tecnologia, el cinema i els joves, perquè ells també seran els protagonistes d’un espai que vol acostar-se a totes les edats i en tots els formats. Però l’humor, la literatura, l’agenda cultural, la igualtat, el medi ambient, la gastronomia i la pagesia també seran eixos cabdals al nou espai.

Tampoc mancarà l’hora del cafè durant el matí, ja que un dia per setmana es farà un cafè a l’exterior amb un personatge de les nostres illes.

A més, a la primera hora del programa es farà una primera ullada general en l’actualitat per conèixer de primera mà el que ha passat al món i encetar el dia ben informat. Entrevistes i temes en profunditat conformaran aquesta primera hora de programa.

La tertúlia del programa la conformaran periodistes i professionals que analitzaran l’actualitat amb el màxim rigor i pluralitat.

Passa la setmana amb IB3 Ràdio. T’acompanyam! Aquesta és l’aposta que la ràdio pública de les Illes Balears farà amb l’objectiu de convertir-se en el mitjà de referència per acompanyar els seus oients des de primera hora del dia i fins a acabar-lo.

Segueix-nos a les xarxes socials amb l’etiqueta: #NovaTemporadaIB3.