AL DIA
Patricia Gómez

Dijous a les 09.00h

Aquest dijous (10 h), la protagonista de l’entrevista serà Patrícia Gómez, consellera de Salut del Govern. Entre altres qüestions, parlarem dels pressupostos d’aquesta conselleria per al 2019.

Analitzarem l’actualitat amb Nekane Domblás, Kiko Mestre i Lola Marqués.

A partir de les 11 h, amb Jaume Vinyas, analitzarem els resultats de les eleccions de mig mandat americanes. I amb el periodista Alejandro Telleria-Torres, director de Prensa britànica de mañana HOY,parlarem de les negociacions actuals delBrexit.

Anirem de viatge pel món amb la tatuadora Joana Catot, una dona que cerca pel món els orígens dels tatuatges.

A partir de les 12 h, la informació més pròxima Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.