Al+Dia+Piti%C3%BCses+entrevistar%C3%A0+els+protagonistes+del+festival

13 04 2023

Al Dia Pitiüses entrevistarà els protagonistes del festival

Eva Soriano, Cayetana Guillén-Cuervo y Victòria Morell, protagonistes d’una programació especial que prepara IB3 Ràdio a Eivissa del 17 al 23 d’abril

Es tracta de cinc programes especials que es gravaran amb públic en directe els dies 16, 17, 18, 19 i 21 d’abril a les 13 hores a les diferents seus del festival de cinema d’Eivissa

L’entrada és gratuïta amb invitació que es pot descarregar al web del festival ibicine.com. El primer episodi tindrà lloc el 16 d’abril a Nassau Beach

La periodista d’‘Al Dia Pitiüses’ d’IB3 Ràdio, Laura Tur, presentarà els programes, que es gravaran en diferents localitzacions de l’illa i podran escoltar-se en les xarxes oficials del Festival i les d’IB3

La sisena edició del Festival de Cinema d’Eivissa Ibicine arranca diumenge dia 16, amb la incorporació d’una secció de cinc programes especials anomenada «Ibicine, una illa de cinema», gravats i produïts en directe per IB3 Ràdio, mitjà col·laborador del festival. La periodista i directora del programa ‘Al Dia Pitiüses’ d’IB3 Ràdio, Laura Tur, serà la presentadora d’aquesta nova secció en diferents localitzacions de l’illa, una vegada finalitzada la convocatòria diària de mitjans. Cadascun dels programes especials estaran disponibles posteriorment a la web oficial d’IB3 i a IB3 A la Carta.com.

El restaurant Nassau Beach Club acollirà l’enregistrament del primer d’aquests programes, el diumenge 16 d’abril a la 13 h, amb la participació d’Eva Soriano, presentadora veterana de la Gala d’Inauguració dels Premis Astarté.

La resta de programes especials es podran veure els dies 17, 18, 19 i 21 d’abril davant el públic i l’entrada serà gratuïta fins a completar aforament, amb inscripció prèvia a la pàgina web del Festival. Les persones que estiguin en possessió d’una acreditació tindran prioritat a l’hora d’ocupar els seients.

Cadascuna de les entrevistes estaran disponibles a les xarxes socials oficials de Radiotelevisió dels Illes Balears i del Festival d’Eivissa Ibicine. La periodista d’ ‘Al Dia Pitiüses’ d’IB3 Ràdio, Laura Tur, presentarà els programes, que es gravaran en diferents localitzacions de l’illa i podran escoltar-se posteriorment en format pòdcast a les xarxes oficials del Festival i les d’IB3

La segona cita d’Ibicine serà el dilluns 17 d’abril, a l’Hotel Me Ibiza, i tindrà com a convidats l’actriu, periodista i presentadora Cayetana Guillén-Cuervo i el director de cinema David Marqués, que també participarà aquesta mateixa tarda en el col·loqui després del visionat de la seva pel·lícula ‘En temporada baixa’, nominada als Premis Astarté d’aquesta edició.

Mario Hernández i Salva Reina, director i protagonista de ‘Tregua(s)’, respectivament, participaran el 18 d’abril en la tercera jornada del pòdcast al costat d’Andreu Fullana, promotor del Fiction Mallorca Pitch. La convocatòria serà novament a l’Hotel Me Ibiza. A la tarda es durà a terme la projecció de la pel·lícula citada, que opta als Premis Astarté en diferents categories, després de la realització d’un taller de producció i qualificació de pel·lícules que impartirà Andreu Fullana.

Hotel Me Ibiza serà el punt de trobada també de la quarta jornada d’aquesta nova secció del festival, el 19 d’abril, amb els participants del III Fòrum de Projectes de Ibicine, així com amb el director de ‘A Cero.5’, Gonzalo Suárez Garayo, com a convidats.

El cinquè i darrer episodi es gravarà el 21 d’abril en l’Hostal La Torre, a Sant Antoni. Els actors Marta Hazas i Javier Veiga, a més de l’equip del curtmetratge ‘Soc Maricó’, Javier Riera i Miquel Vigut, seran els encarregats de posar el fermall final a aquesta nova secció que Ibicine duu a terme al costat d’IB3 Ràdio.

L’entrada per veure els programes especials d’IB3 Ràdio a Ibicine és gratuïta amb invitació que es pot descarregar a la web del festival ibicine.com i és una oportunitat per veure com es fa ràdio en directe amb estrelles de cinema del nostre país.