AL DIA
Programa especial de seguiment del sorteig de Loteria de Nadal

Divendres a les 09.00

Aquest divendres tindrem un programa especial de seguiment del sorteig de la Loteria de Nadal. Per saber com es viu aquest dia a tot el territori balear, els companys de Menorca i Eivissa connectaran en directe en diverses ocasions i des de diferents localitzacions.

A més, també tindrem temps de repassar les dades de les eleccions de Catalunya amb la periodista d’IB3 Televisió, Eugènia Quetglas des de Barcelona. I, a partir de les 9.30h, tendrem les reaccions dels polítics autonòmics a aquests resultats.

Tot i això, a partir de les 10.30h donarem la Volta Al Dia amb Xisco Nadal, amb l’ull posat als resultats del sorteig de Nadal.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.