AL DIA
Programa especial des del Parlament Europeu

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, el programa es desplaça a Brussel·les en una edició especial des del Parlament Europeu. Farem tertúlia amb eurodiputats i entrevistarem Clara Aguilera, també eurodiputada, sobre la Xylella fastidiosa. Conversarem amb Bea Marin, periodista espanyola resident a Brussel·les.

A partir de les 11 hores, parlarem del desarmament d’ETA amb Eva Bidana i Josu Juaristi i també del procés català amb Amadeu Altafaj i farem la volta al llibre amb les novetats editorials que ens durà Xisco Nadal.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.