AL+DIA%3A+Programa+especial+des+del+Parlament+Europeu

AL DIA
Programa especial des del Parlament Europeu

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, Al dia es desplaça fins a Brussel·les per fer un programa especial des del Parlament Europeu. Tendreu tertúlia amb corresponsals de diversos mitjans. Entrevistarem l’eurodiputada Rosa Estaràs.

També parlarem amb Florent Marcellesi, eurodiputat d’Equo, expert en canvi climàtic, i coneixerem les eines que té Europa per fer-hi front.

Coneixerem la tasca de la Comissió europea i analitzarem l’actualitat en una tertúlia protagonitzada per eurodiputats espanyols de diferents grups polítics.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.