AL+DIA%3A+Programa+especial+Dia+Mundial+de+la+R%C3%A0dio

Dimarts a les 09.00

AL DIA: Programa especial Dia Mundial de la Ràdio

Aquest dimarts, tenim programa especial en commemoració del Dia Mundial de la Ràdio que se celebra aquest dimarts, 13 de febrer.

Des de primera hora, tindrem diferents connexions en directe amb persones que tenen la seva professió vinculada amb la ràdio.

A partir de les 9.35h serà protagonista de l’entrevista d’Al Dia Jaume Ferrer, president del Consell Insular de Formentera. I comentarem l’actualitat amb Alberto Ferrer, Kiko Mestre i Cristina Polls.

A partir de les 10.25h, parlarem en directe amb Paco Garrido, vicepresident de Taxis de Palma, que ens explicarà com d’important és la ràdio per als membres de la seva professió.

A més, tot seguit, com cada dimarts, farem La Volta al Dia amb Xisco Nadal i Josep Salmerón.

A les 11h, dedicarem la tercera hora de programa al dia de la ràdio. Parlarem amb protagonistes de la ràdio de diferents moments històrics, com Armand Balsebre, autor de “Las cartas de la Pirenaica”, amb els companys periodistes Juan Torres Blasco i  Matias Vallés i amb Miquel Ramon, secretari general de Comissions Obreres el 23-F.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.