AL DIA
Reaccions a la jornada del referèndum de l’1-O

Dilluns a les 09.00

Aquest dilluns, periodistes i representants de partits de Catalunya i les Balears valoraran la jornada del referèndum de l’1 d’octubre. També comentarem l’actualitat amb els tertulians Catalina Gayà, Nekane Domblás i Jaume Vinyes.

A les 11 h, tendrem tertúlia esportiva amb els periodistes Ricard Pla i Joan Forteza. A la tercera hora de programa, coneixerem una emprenedora: Cristina de Cáceres ens explicarà el seu projecte Es Revellar Art Resort. Acabarem parlant d’actualitat judicial amb el periodista Víctor Malagón.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 h, s’emet també de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com podeu seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.