Dilluns 13 a les 09.00


AL DIA
Sebastià Sagreras, secretari general del Partit Popular a les Illes Balears
Aquest dilluns, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistam (10 hores) el secretari general del Partit Popular a les Illes Balears, Sebastià Sagreras, amb qui parlarem del congrés nacional que la seva formació ha duit a terme aquest cap de setmana.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Josep Pons Fraga, Guillem Mas i Catalina Gayà. També tendrem el cara a cara esportiu entre Joan Forteza i Ricard Pla.

A partir de les 11 i fins a les 13 hores, ‘Al Dia’ seguirà des del mercat de l’Olivar de Palma amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio. L’historiador Joan Josep Matas ens relatarà l’evolució d’aquest mitjà de comunicació al llarg del temps, i també parlarem amb professionals, que pel seu ofici, escolten cada dia la ràdio.

A més a més, tendrem el consultori bancari amb Cristina Borrallo, qui aquest dilluns ens parlarà de les comissions bancàries. D’altra banda, ens farem ressò de la ‘Fuck Up Nights’, un moviment mundial en el qual es parla d’experiències empresarials fracassades i que dia 16 es farà a Palma.

‘Al Dia’ és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL