AL DIA
Vicenç Torres, president del Consell d’Eivissa

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió, entrevistam (10 hores) el president del Consell d’Eivissa, Vicenç Torres, qui es reuneix aquest dimarts amb la presidenta del Govern Francina Armengol.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions d’Alberto Ferrer, Dani Álvarez i Cristina Polls.

A partir de les 11 hores, parlarem de la campanya de la grip amb la directora general de Salut Pública, Maria Ramos, i el metge de família Javier Hernanz. També explicarem quines pautes han de seguir aquelles persones que vulguin començar a fer esport aquest 2017. El preparador físic Andreu Manresa ens contarà com iniciar la pràctica esportiva sense lesionar-nos. A l’espai de gènere, dedicarem temps a parlar del calendari feminista elaborat per Los Oficios Terrestres, Ulls Sadolls i Sa Galania.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres entre les 9 i les 13h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.