X

Álvaro Gijon: “He estat callat durant molt de temps”

L'exregidor de Palma i expolític del PP ja ha declarat com a testimoni en el judici contra Penalva i Subiran: "He pogut explicar i desmuntar el que s'havia dit fins ara"

08/09/2023

Álvaro Gijon: “He estat callat durant molt de temps”

Redacció

L’exregidor de Palma i expolític del PP, Álvaro Gijón, ja ha declarat com a testimoni en el judici contra Penalva i Subiran per la instrucció del cas Cursach. Després que ahir va acusar l’exjutge de dirigir una cacera política en contra d’ell i de José María Rodríguez, Gijón ha parlat als micròfons d’IB3 Notícies a la sortida dels jutjats i ha afirmat que estava esperant que arribés el moment de la seva declaració perquè “he estat callat durant molt de temps”. “He pogut explicar i desmuntar el que s’havia dit fins ara”, ha dit l’expolític en referència al cas ORA, en el qual va estar imputat, però que finalment va quedar exculpat.

“Ara vinc com a part acusatòria i no com fa uns anys, que estava defenent-me de coses que mai no havien ocorregut”, ha afirmat Gijón, el qual també ha explicat el dany que ha patit ell i la seva família: “Això no tindrà cap restitució. Ni moral, ni econòmica, ni de cap tipus”.

Notícies relacionades >

08/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris