X

Álvaro Gijón acusa Penalva de dirigir una cacera política en contra seva i de José María Rodríguez

L'expolític popular ha declarat aquest dijous horabaixa en qualitat de testimoni en el judici contra els investigadors del cas Cursach

07/09/2023

Álvaro Gijón acusa Penalva de dirigir una cacera política en contra seva i de José María Rodríguez

Redacció

L’expolític del Partit Popular Álvaro Gijón acusa l’exjutge Manuel Penalva de dirigir una cacera política en contra seva i de l’exsecretari general del PP balear José María Rodríguez. Gijón ha declarat aquest dijous horabaixa en qualitat de testimoni en el judici contra els investigadors del cas Cursach, Manuel Penalva i l’exfiscal Miguel Ángel Subirán. Gijón ha atribuït la seva implicació en el cas ORA i altres causes a la voluntat dels investigadors de provocar la seva mort civil, política i policial. L’exregidor també ha acusat l’anterior equip de govern municipal de confabular amb Penalva i Subiran.

Gijón ha parlat dels 4 anys en què va estar imputat en quatre causes obertes per Penalva i Subiran, i de les quals després va ser exculpat. Entre les quals, el cas ORA. Ha assegurat que en totes les causes va intentar declarar de manera voluntària davant el jutge Manuel Penalva i que no va poder accedir a la documentació relacionada amb les causes perquè Penalva no ho va permetre. L’exregidor de Cort ha assegurat que va ser perseguit per acabar amb la seva vida política.

A més, ha explicat que està convençut que totes les seves imputacions varen ser una cacera política i que els investigadors anaven en contra de la cúpula del Partit Popular. Durant la sessió també s’ha fet referència a la detenció dels familiars de Gijón en el marc del cas ORA. L’ex polític del PP ha explicat com la seva mare li va dir que no dimitís perquè era innocent. També ha lamentat que tot i que ell volia dedicar-se a la política, ja no ho podrà fer mai més. El judici continua aquest divendres, de nou, amb la declaració de Gijón.

Notícies relacionades >

07/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris