Amazon+Prime+estrena+la+producci%C3%B3+d%26apos%3BIB3+%E2%80%9CMem%C3%B2ria+Negra%E2%80%9D

01 07 2020

Amazon Prime estrena la producció d’IB3 “Memòria Negra”

La plataforma ofereix una edició especial remasteritzada en castellà dels millors casos de les primeres temporades

La plataforma audiovisual de continguts sota demanda Amazon Prime Video ha estrenat aquesta setmana la producció d’IB3 “Memòria Negra”. La versió que s’ha incorporat al catàleg és una selecció dels 16 millors casos de les primeres temporades en una edició especial remasteritzada en castellà.

“Memòria Negra” és una docuficció que s’apropa al costat més fosc de la naturalesa humana, una sèrie que narra, des d’una perspectiva objectiva, les històries criminals que varen commocionar la societat balear en els darrers setanta anys. Estrenada a IB3 l’any 2017, s’han emès 5 temporades de la producció feta per Offline Produccions i dirigida per Dani Cuesta.

La sèrie combina la narrativa de ficció a través de la recreació dels crims i històries amb els testimonis d’experts que van viure els casos en primera persona com a investigadors, periodistes, criminòlegs, forenses i advocats així com un extens material d’imatges d’arxiu.

Més col·laboracions
La col·laboració entre Amazon Prime i IB3 va començar el passat mes d’abril amb la incorporació al seu catàleg de la minisèrie “La Paca, matriarca de la droga”, dirigit per Victòria Morell.
A més, però, altres produccions de la cadena autonòmica també s’han incorporat a altres plataformes de vídeo sota demanda com és el cas de les sèries “Mai neva a ciutat”, “En vida teva”i “Treufoc” que estan disponibles a la plataforma Filmin.

Aquestes accions que suposen obrir noves finestres de distribució per als productes audiovisuals són, a més, una gran oportunitat per als creadors locals per poder mostrar la seva feina al mercat nacional