AMOR DE CANS

Dilluns a les 21.40h

L’Amo en Nofre de Can Gamundí mor després de patir una llarga malaltia. La notícia agafa per sorpresa les seves sis filles, les germanes Gamundines: na Bàrbara, n’Esperança, n’Aina, na Petra, na Magdalena i n’Àngela. Han d’organitzar un gran funeral al cap de família i demostrar així, a tot el poble, la seva riquesa i importància. L’arribada de n’Esperança –monja missionera que fa anys que no ha estat a Mallorca– suposa la reunió de tota la família en un moment en què s’han de replantejar moltes coses. Què fan amb la criada? Com es reparteixen l’herència familiar? Què fan amb la germana petita que té problemes mentals? Un cop solucionats tots el entrebancs que semblen infranquejables, es comença a veure com aquesta família, aparentment unida, es va esmicolant de cada any. Esberlant perquè se senten obligats a seguir units per mantenir l’aparença familiar. Les històries particulars de cada germana no fan més que agreujar les desavinences i totes, per un motiu o un altre, acaben enemistades. La germana petita, cansada de totes aquestes misèries, farta que la tractin de sonada per fer veure que les arrels van més enllà de l’aparença, pren decisions que faran canviar el futur familiar.

Primer episodi

Any 1974. L’amo en Nofre de la possessió de Can Gamundí mor després d’haver patit una malaltia llarga. Les seves sis filles –na Bàrbara, n’Esperança, na Petra, n’Aina, na Magdalena i n’Àngela- senten un alliberament i, alhora, una esperança de canvi amb la mort de son pare. Amb la vetla en marxa, els preparatius del funeral i el rum-rum de l’herència que ressona tothora, la relació de les germanes comença a agafar un camí ple d’incerteses.

‘Amor de cans’ s’emet cada dilluns a les 21.40 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #AmorDeCansIB3 i deixa’ns els teus comentaris.