AMOR+DE+CANS%3A+Episodi+final

Dilluns a les 22.15h

AMOR DE CANS: Episodi final

IB3 Televisió emet aquest dilluns 30 de setembre el darrer capítol de la segona temporada de la sèrie Amor de cans. En aquest episodi es revelarà si les Gamundines perden la seva casa per mor de la construcció d’una autopista o si finalment aconsegueixen mantenir-la intacta.

Arran de tots els esdeveniments passats, les germanes s’han empoderat com a dones i com a família. Han deixat la por i han començat a estimar. A estimar la família, ca seva, les seves arrels… Per això, arribaran a situacions que anys enrere per a elles eren impensables.

El teatre Principal de Palma va ser dijous passat escenari de la preestrena del darrer capítol de la segona temporada. Ningú no s’ho va voler perdre i el teatre va quedar ple. També hi varen assistir les protagonistes de la sèrie, les germanes Gamundines, que aquest dilluns seran presents als diferents programes d’IB3 Televisió.

Amor de cans s’emet dilluns a les 22.15 h a IB3 Televisió. Segueix la sèrie a les xarxes socials amb l’etiqueta #AmorDeCansIB3 i deixa’ns els teus comentaris.